slagerij

Ons vers rundsvlees, Duroc varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees worden door ons op karkas aangekocht en versneden in ons atelier.

Hierdoor kunnen we jullie geliefde stukken selecteren en aanbieden; kleinhoofd, ziel, spinnenkop, cote a l'os,...

Ons assortiment wordt verder uitgebreid met lomo, corona de lomo, Ierse steak, Simmenthal, Argentijnse steak en paardensteak.

Al ons vlees is van de allerbeste kwaliteit, dit vormt dan ook de basis van het

allerbeste gehakt, panklare gerechten en huisbereide traiteurschotels.

Glutenvrije producten kunnen op aanvraag gemaakt worden!

Dagelijks verse kip, bouten, filets, kalkoen, aangevuld met eendeborst,

Franse duifjes, kippengehakt, kippenworst en burgers.

 

charcuterie, traiteur, kaas

Dagelijks bieden wij u de klassiekers aan: stoofvlees, kalfsblanquette,

plat special, vol au vent, balletjes in tomaat, lasagne, allerlei pasta's,...

huisbereide kaas- en garnaalkroketjes, quiches, pizza.

Een groot assortiment huisgemaakte salades.

Dagelijks 4 soorten préparé!!!

Griekse salade, pastasalade, groentenmix,...

Een ruim assortiment harde en zachte kazen.

Onze droge worsten en Italiaanse droge worsten zijn top!

Huisbereide seizoenspaté.

De allerfijnste charcuterie, gesneden naar jullie wens door onze vakbekwame

verkoop(st)ers.

 

schotels

Gourmet, fondue, raclette, wok, barbeque, kaasschotels, feestmenu's om

op te warmen.

vraag naar onze feestfolder!!!

buffetten

Wij maken buffetten vanaf 8 tot 200 personen,

met of zonder bediening.

Bedrijfsfeesten en recepties van A tot Z,

vraag naar een aangepaste prijsofferte!!!